Vi använder cookies och annan data i statistiksyfte och för funktionalitet såsom kundvagn mm. på sidan.
Genom att fortsätta använda webbutiken accepterar du vår dataskyddspolicy.
Radiostyrt, Radiostyrda flygplan, radiostyrda bilar, radiostyrt, RC
 
radiostyrt rc Kundinloggning     Kundvagn     Till kassan    * Låga priser * Snabb & billig frakt * Enkel och säker betalning


RC Tillverkare


Sök radiostyrt


RC Butik - Radiostyrt » Få betalt för din film
Utskrift: Skriv ut

Skicka in din film eller kort och få pengar tillbaka

Filmer
Vi betalar upp till 400kr kontant till den första som skickar in en bra film på en radiostyrd produkt inköpt av oss som vi kan använda i butiken. Dock aldrig mer än inköpsvärdet.
Filmen skall påvisa åtminstone de flesta av produktens olika möjligheter, vara säljande och filmad i bra kvalitet. Filmen skall bara bestå av själva filmen, ingen extra text, musik eller liknande. Modellen skall ha eventuella löstagbara delar monterade i den största delen av filmen. Tex skal, gubbar eller liknande.
Vi köper rättigheten till filmen. Du får självklart fortsätta använda originalfilmen för privat bruk.. Om du vill publicerar vi ditt namn i samband med filmen eller i filmen.

Bilder
Vi betalar upp till 100kr för bra bilder på produkter inköpta av oss. Det kan tex vara bilder på en bil när den hoppar, wheelies osv. Förutsättningen för att vi skall köpa ett kort är att det skall kunna byta ut eller kompletera tidigare kort.

Vi förbehåller oss rätten att avgöra om vi vill köpa en film eller kort efter vi sett resultatet, samt vad vi är villiga att betala för densamma. Vad som kan anses vara bra är en åsiktsfråga.

Skicka in
Skicka in din film eller kort tillsammans med ditt order-id som bevis på att produkten är inköpt av oss. Skicka film eller kort till :
flygplan

Det går även bra att skicka filmen på en cd skiva eller via livechatten.


 


RC frakt

Köp RC säkert


RC Nyhetsbrev

E-post:

 Beställ
 Avbeställ